Skip to content

Amsterdam Seminar Series

De ‘Amsterdam Seminar Series’ van Allen & Overy Amsterdam is een programma van seminars over actuele juridische ontwikkelingen en hun gevolgen voor de praktijk van alledag.

‘Ahead of the game’ is de ondertitel van dit programma. Vooroplopen in onze snel veranderende markten is een streven dat wij met onze cliënten delen. Met deze interactieve seminars hopen wij bij te dragen aan uw ambitie ‘ahead of the game’ te blijven. Aan bod komen ontwikkelingen op het gebied van corporate transacties, financieringen & kapitaalmarkten, bestuur & toezicht en geschillen. De seminars worden verzorgd door partners, counsels en senior associates van ons kantoor en er is alle gelegenheid tot interactie. 

Seminar / Webinar

De seminars vinden plaats op het kantoor van Allen & Overy aan de Apollolaan in Amsterdam, alwaar wij u graag ontvangen. Daarnaast kunt u elk seminar ook live vanaf uw eigen werkplek, thuis of op kantoor, volgen als webinar. In uw scherm ziet u dan het webinar zoals dat live op ons kantoor plaats vindt, met daarnaast de eventuele slides. Vragen kunt u stellen via de chatfunctie.

Om u aan te melden voor het webinar, kiest u de optie 'webinar' in het aanmeldformulier. U ontvangt dan vervolgens per e-mail de instructies en uw persoonlijke link. 

Tot ons genoegen kunnen wij ook voor deelname aan het webinar twee opleidingspunten toekennen. Om daarvoor in aanmerking te komen, moet u 95% van het webinar hebben bekeken en dient u na afloop van het webinar drie van de vier aangeboden meerkeuzevragen goed te beantwoorden. Indien u niet in een keer aan deze eisen voldoet, dan kunt u via de on-demand versie van het webinar nogmaals de kennistest afleggen. Daarnaast dient u het evaluatieformulier in te vullen. Zowel de meerkeuzevragen als het evaluatieformulier verschijnen automatisch in beeld na afloop van het webinar. Mocht u geen interesse hebben in opleidingspunten, dan hoeft u deze stappen niet te doorlopen. 

Nederlandse Orde Van Advocaten

On-demand webinars

Mocht u een van onze webinars on-demand willen terug kijken, stuur dan een email naar Events.Amsterdam@allenovery.com om toegang te krijgen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Laurien de Klerk
Laurien de Klerk

Events Coordinator

Amsterdam

Amsterdam
  • Allen & Overy LLP

    Apollolaan 15

    1077 AB Amsterdam

  • View office

Locatie en routebeschrijving

Amsterdam