Skip to content

Early Birds

De financiële sector opereert in een complex regulatoir landschap. Een schijnbare wildgroei van (internationale) regels creëert een jungle van nieuwe ondernemingsrisico’s.

Wij weten hoe lastig het is om in de complexiteit van internationale wet- en regelgeving te komen tot een robuust en pragmatisch advies, een advies waarmee de ‘business’ verder kan. Wij willen u graag de mogelijkheid bieden uw krachten te bundelen met de onze, en nodigen u daartoe uit voor onze serie bijeenkomsten ‘Early Birds’.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor regulatory & compliance specialisten bij onze (potentiële) cliënten en worden verzorgd door onze Financial Markets Regulation experts. Als specialisten onder elkaar gaan we in op (nieuwe) wet- en regelgeving, waarbij het accent ligt op interpretatie, implicaties voor uw organisatie en oplossingsrichtingen. Interactief, open en praktisch. We gaan de diepte in, om weer boven te komen met praktische handvatten waar u in uw praktijk mee verder kunt.

Het voorlopige programma vindt u hieronder. Indien de actualiteit daartoe aanleiding geeft, kunnen zich wijzigingen voordoen. Het meest actuele programma vindt u altijd op deze website.

Wij hopen u te mogen verwelkomen en met u in gesprek te gaan bij onze Early Birds bijeenkomsten.

Programma en aanmelden

De bijeenkomsten vinden plaats van 08.30 – 10.00 uur bij ons op kantoor in Amsterdam. Voorafgaand aan de bijeenkomsten kunt u ontbijten. Klik op onderstaande sessies voor meer informatie over het onderwerp en de sprekers. Door het bijwonen van een Early Birds bijeenkomst komt u in aanmerking voor 1 opleidingspunt.

Op dit moment zijn er geen Early Birds bijeenkomsten gepland.

Locatie en routebeschrijving

Amsterdam

Amsterdam Seminar Series

De ‘Amsterdam Seminar Series’ van Allen & Overy Amsterdam is een programma van maandelijkse ochtendseminars over actuele juridische ontwikkelingen en hun gevolgen voor de praktijk van alledag.